Let it Flow | acrylic pouring, gieten met acrylverf(mengsels)

Workshop Acrylic pouring, gieten met acrylverf(mengsels)  ​​​​​​​ Heb je zin in een (te) gekke, creatieve workshop? Lijkt het je leuk een hele nieuwe, speelse techniek te ontdekken?

€ 60,00
Prijs per stuk

Voorraad : 10

Aantal: 
Bestellen

Workshop Acrylic pouring, gieten met acrylverf(mengsels) 

Heb je zin in een (te) gekke, creatieve workshop? Lijkt het je leuk een hele nieuwe, speelse techniek te ontdekken? Doe dan mee met deze super leuke workshop!! Kijk ook in mijn agenda!

Een paar jaar terug kwam ik voor het eerst in contact met deze gave techniek. Heel veel experimenteren en genieten van alle prachtige effecten later brengt me nu tot het geven van deze workshop. Je leert je alles over het gieten met acrylverf. Het is een toevalstechniek, je weet nooit helemaal zeker wat eruit komt. De controle helemaal los.. en dat is juist het leuke!

Je hoeft niet mega-creatief te zijn of ervaring te hebben met beeldend werken. Nieuwsgierigheid is genoeg!! En iedereen kan het! 

Tijdens de basiscursus “Let it flow “ leer  je een stukje theorie over gieten en het ontstaan van cellen. Uiteraard ga je ook mengsels maken, gieten en  aan de slag met een o.a. een “dirty pour”. Als je deze workshop hebt gevolgd, heb je een goeie basiservaring om zelf lekker aan de slag te gaan.
Wil je nog meer leren? Ben je inmiddels verslaafd? ;-)
Tijdens de vervolg cursus  “Let it flow more” leer je nog veel meer technieken, zoals een “swipe”, een “tree-ring”  en ga je op grotere doeken  werken.


Wanneer:
“Let it flow”  vrijdag 25-10-2019 10.00-13.00 uur
“Let it flow ”, zondag 17-11-2019 13.00-16.00 uur

"Let if flow more" zondag 01-12-2019 13.00-16.00 uur

De workshops zijn incl.:
-alle materialen (verf,doek, gietmiddelen)
-koffie,thee, iets lekkers

Meld je snel aan!
Ik hoop jullie snel te zien om onze creativiteit lekker te laten flowen!