Vlieland Art Experience

Heb je behoefte aan even iets anders, even er tussen uit? Wil je graag je creativiteit (her)ontdekken en in contact komen met jouw speelsheid, kwaliteiten en kwetsbaarheden? Spreekt het concept je aan

€ 275,00
Prijs per stuk

Voorraad : 10

Aantal: 
Bestellen

VOORJAAR 2019: EEN WEEKEND WAARIN WE OP HET PRACHTIGE EILAND VLIELAND ONS HELEMAAL ZULLEN ONDERDOMPELEN IN DE NATUUR EN CREATIVITEIT.

Op Vlieland ben je direct verbonden met de elementen:  aarde, water, vuur en lucht. De natuur is een hele zuivere spiegel en kan je helpen om je meer bewust te worden van jezelf. Tijdens het weekend maak ik een prachtige mix om je al deze elementen te laten ervaren, o.a. via het beeldend werken  en meditaties.

Waar: We verblijven, met een kleine groep, in een huis midden in de duinen op 200 meter van het  strand.  Overdag zullen we in de prachtige natuur gaan beeldend werken en (afhankelijk van het weer) kan er verder gewerkt worden in de accomodatie.

Wanneer:   Deze retraite moet nog worden gepland. Het vindt plaats in mei 2019.  Heb je al interesse?! Laat het me vast weten per email.  

Kosten: De kosten zijn €275,- incl verblijf, eten, drinken en beeldend materiaal. Het programma is exclusief kosten voor boottocht en/of fietsen. Het is mogelijk om dit bedrag in 3 termijnen te betalen.

Materiaal: We werken o.a. met ei-tempera verf (een verf gemaakt van ei-geel, water en natuurlijke pigmenten) en bisters (walnoten inkt in div kleuren). En natuurlijk met alles wat het eiland en de natuur ons aanbied, het zand op het strand, het drijfhout, schelpen, takken, wier, enz. enz. Tijdens het gehele weekend gaat het vooral om ervaren, spelen, exploreren. Creatieve energie is levensenergie en die laten we tijdens de Vlieland Art Experience volop stromen.

Vrijdag:
- Gehele dag aankomst, afhankelijk van welke boot je neemt
- Eventueel fietsen ophalen
- Middag: officieel welkom  en start van het weekend
- Ritueel  “intentie en verlangen” voor het  weekend
- Avond: werken met bisters (walnoteninkt) eerste laag aanbrengen op je doek(en)

Zaterdag:
- Ochtendmeditatie op het strand  (zandmandala)
- Voorbereiden ei-tempera verf in de gewenste kleuren
- Middag: schilderen met de zee. Op het strand schilderen met de ei-tempera verf, water, golven en zand
- Avond: vrij in te vullen, zonsondergang, binnen of buiten vuur, schilderen, enz.

Zondag:
- Ochtendmeditatie: aandachtsoefening met natuurlijk materiaal
- Fietsen, wandelen en natuurlijk materiaal verzamelen
- Ochtend/middag: werken met natuurlijk materiaal, schilderijen afmaken
- Avond: Afsluiting weekend en vrij in te vullen

Maandag: vertrek naar huis